tiistai 25. maaliskuuta 2008

Spanish Sampler Mystery

Jonkun blogista olin lukenut helmikuun aikana tästä ristipistoprojektista ja mielenkiinnosta päätin osallistua siihen.
Maaliskuun alku oli melko tuskaista kun odotin ensimmäisen osan julkaisua ja innolla sitä sitten pistelinkin. Olisin saanutkin sen jo viime viikon alussa valmiiksi, mutta tuo pääsiäinen hieman haittasi askarteluineen... jotka ovat muuten vieläkin kesken.


Ohjeessa suositeltiin mustaa väriä, mutta kun olin liian laiska värjäämään tuota kangasta päädyin sitten käyttämään klassista valkoista väriä. Ja kyllä se näyttää upealta valkoisellakin pohjalla.
Nuo punaiset langat kehystävät seuraavien osien alueita, jotten vain vahingossakaan pistele ohi. Olen jossain vaiheessa "lainannut" äidiltäni loimilangan jämät johonkin omaan silloiseen projektiini ja sillä tiellä ne ovat edelleenkin. Sopivat vallan mainiosti tällaiseen merkkailuhommaan ja reunojen koossa pitämiseen.

No, nyt minulla on sitten piiiitkä aika saada kaikki pääsiäisaskartelut ja muut käsityöt valmiiksi, sillä seuraava osa tähän projektiin tulee vasta toukokuussa.

Edit: Second part of Mystery work

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei se musta ollut sinänsä suositus, vain väri jolle itse pistelen kun pidän siitä Violariumin mustasta pellavasta - ja kun musta sopii omaan kotiini noiden värien kanssa. :)
Sama kuin noiden värien kanssa, nekin ovat vain suositus. :)

Mutta, upeaa työtä! :)